
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Μάρκο Ρόζε, με τους «ταύρους» να λύνουν τη συνεργασία τόσο με τον πρώην προπονητή τους, αλλά και με ολόκληρο το τεχνικό του επιτελείο.
Η διοίκηση της Λειψίας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Ρόζε και όλο το επιτελείο του, μετά την ήττα των «ταύρων» από την Γκλάντμπαχ κι ενώ απομένουν επτά αγώνες μέχρι το τέλος της εφετινής Bundesliga.
«Η Λειψία απήλλαξε τον προπονητή Μάρκο Ρόζε από τα καθήκοντά του με άμεση ισχύ αυτήν την Κυριακή. Οι βοηθοί του απολύθηκαν επίσης», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Λειψίας.
Ο 48χρονος προπονητής, με θητεία σε Σάλτσμπουργκ, Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ, ανέλαβε την Λειψία τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.
Μετά την ήττα με 1-0 από την Γκλάντμπαχ, η Λιεψία έχει 42 βαθμούς και κινδυνεύει να χάσει μία θέση για το νέο Champions League, επτά ματς από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 