Φήμες για επιστροφή του Σάντσο στην Ντόρτμουντ

Ο Σάντσο φημολογείται ότι θα επιστρέψει στην Ντόρτμουντ, έπειτα από τις απογοητευτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Έντσο Μαρέσκα με τις εμφανίσεις του και έχει περιοριστεί στον πάγκο. Ο Άγγλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ντόρτμουντ, με στόχο να βρει τον παλιό του εαυτό, όπως είχε κάνει πέρυσι με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η γερμανική ομάδα μπορεί να κάνει δικό της για τρίτη φορά τον παίκτη, αν καταφέρει να εκμεταλλευτεί μια συγκεκριμένη περίσταση.

Διαβάστε επίσης: Αντίπαλοι Εθνικής: Το μεγαθήριο και οι άλλοι (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει παραχωρήσει δανεικό τον Σάντσο στους «μπλε», μέχρι το καλοκαίρι και έχει θέσει υποχρεωτική αγορά στην Τσέλσι, η οποία φτάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ.


Αν ο σύλλογος του Λονδίνου δεν επιθυμεί να κρατήσει στην ομάδα του τον 25χρονο, τότε η Ντόρτμουντ μπορεί να κάνει την κίνηση της, εκπληρώνοντας τις οικονομικές απαιτήσεις των «κόκκινων διαβόλων» και με αυτόν τον τρόπο, να αποκτήσει τον Σάντσο για τρίτη φορά.

Η ομάδα του Βεστφαλίας πήγε μέχρι τον τελικό του περσινού Champions League, έχοντας πρωταγωνιστή τον Άγγλο διεθνή και είναι διαθέσιμη να ξοδέψει πολλά, ώστε να ζήσει παρόμοιες στιγμές με τον 25χρονο στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από