Μπάγερν για Καρέτσα!

Σύμφωνα με το βέλγικο HLN, σκάουτ της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε το Σάββατο (15/3) δια... ζώσης τον Καρέτσα

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μετά την κλήση του απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τους δύο αγώνες με την Σκωτία στα play off του Nations League.

Την ίδια ώρα οι εμφανίσεις του με την (πρωτοπόρο της βελγικής Jupiler League) Γκενκ συνεχίζουν να… τραβούν τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Βασιλιάς της Μαδρίτης και η δικαίωση για το «μπουκάλι κέτσαπ» (pic, vids)

Σύμφωνα με το βέλγικο HLN, σκάουτ της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε το Σάββατο (15/3) δια… ζώσης τον 17χρονο μεσοεπιθετικό στο μεγάλο παιχνίδι με τη Σεντ Ζιλουάζ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (2-1), όπου ο Καρέτσας αγωνίστηκε για 81 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από