Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 3-3: Σοκ στις καθυστερήσεις για τους Βαυαρούς

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 3-3: Σοκ στις καθυστερήσεις για τους Βαυαρούς

Με ανατροπή στην ανατροπή η Μπάγερν κρατούσε μεγάλη νίκη επί της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, αλλά ο Μαρμούς στο 90+4' έκοψε τα φτερά των Βαυαρών (3-3),

Ματσάρα χωρίς νικητή στην «Deutsche Bank Park»! Η Άιντραχτ «ξέρανε» την Μπάγερν στις καθυστερήσεις και με το 3-3 για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga δεν άφησε τους Βαυαρούς να ανέβουν μόνοι στην πρώτη θέση καθώς μοιράζονται την κορυφή με τη Λειψία. Στο -1 οι γηπεδούχοι που δεν έχουν χάσει μετά την πρεμιέρα.

Η Μπάγερν μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε δύο καλές στιγμές με Ολίσε και Μίλερ στο δεκάλεπτο και στο 15′ άνοιξε το σκορ. Ο Μίλερ έκανε το γύρισμα και ο Κιμ από κοντά το 0-1. Επτά λεπτά μετά όμως ο Κνάουφ έβγαλε κάθετα στον Μαρμούς κι εκείνος με όμορφο σουτ έγραψε το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Μπράιτον – Τότεναμ 3-2: «Ξέραναν» τους «Σπερς» με τρομερή ανατροπή οι «Γλάροι»

Στο 30ο λεπτό ο Κάουα νίκησε τον Μίλερ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 35′ η ‘Άιντραχτ χτύπησε και πάλι στην κόντρα με πλασέ του Εκιτίκε από ασίστ του Μαρμούς. Η Μπάγερν ωστόσο απάντησε άμεσα καθώς στο 38’ το σουτ του Ολίσε σταμάτησε στα σώματα, αλλά ο Ουπαμεκανό με νέο σουτ έγραψε το 2-2.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό ο Ολίσε με απίθανο πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-3. Στο 77’ ο Κάουα είπε όχι σε σουτ του Κομάν και στο 84’ ο Κρίστενσεν σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Εμπιμπέ δεν βρήκε για εκατοστά την μπάλα. Και στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Εμπιμπέ πέρασε κάθετα στον Μαρμούς που εκτέλεσε τον Νόιερ για το 3-3. Η τελευταία φάση του ματς πάντως ήταν για την Μπάγερν που είχε δοκάρι από το ένα μέτρο με τον Μίλερ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κάουα, Κοχ, Κρίστενσεν, Τούτα, Τεάτ, Σκιρί (46’ Νταούντ), Σαϊμπί (80’ Ουζούν) Λάρσον (75’ Γκέτσε), Κνάουφ (75’ Μπαχόγια), Μαρμούς, Εκιτικέ (66’ Εμπιμπέ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Κιμ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό (90’ Ντάιερ), Ολίσε (90’ Λάιμερ), Πάβλοβιτς (90’ Παλίνια), Κέιν (71’ Τελ), Μίλερ, Γκνάμπρι (68’ Κομάν).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ