Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-1: «Ανάσανε» με βασικό Γιαννούλη

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 2-1: «Ανάσανε» με βασικό Γιαννούλη

Έχοντας στη βασική σύνθεσή της τον Δημήτρη Γιαννούλη η Άουγκσμπουργκ επιβλήθηκε της Γκλάντμπαχ με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική... ανάσα.

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη στις βασικές επιλογές του Τζες Θόρουπ για 4ο σερί παιχνίδι, η Άουγκσμπουργκ «λύγισε» την Γκλάντμπαχ με 2-1 στην «WWK Arena» στο εναρκτήριο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga και πήρε τεράστια βαθμολογική «ανάσα», έπειτα από δύο σερί ήττες.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Σλότερμπεκ στο 39′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ στο 65′ ο Κλοντ-Μορίς έκανε το 2-0, μόλις 8 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Στο 72′ ο Κλάιντιεστ μείωσε σε 2-1, με την Άουγκσμπουργκ να διατηρεί ως το τέλος το προβάδισμά της και το τρίποντο της νίκης.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Λάμπροβιτς, Χουβελέου, Σλότερμπερκ, Μπάουερ, Γιάκιτς, Γιαννούλης, Ρετσμπετσάι(85’ Γένσεν), Βόλφ(57’ Κουντόσου), Τίετς, Ονιεντίκα, Μουνιέ(57’ Κλοντ-Μαρίς)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Νίκολας, Ιτακούρα, Ελβέντι, Σκάλι(76’ Λάινερ), Σάντερ(64’ Ρέιτς), Νετς, Στέγκερ, Βάιγκλ, Τσβαντσάρα(64’ Χακ), Πλέα(81’ Ράνος), Κλάιντιενστ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ