Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν 1-1: Άντεξαν στο βαυαρικό σφυροκόπημα οι πρωταθλητές

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν 1-1: Άντεξαν στο βαυαρικό σφυροκόπημα οι πρωταθλητές

Η Μπάγερν έπαιξε μονότερμα τη Λεβερκούζεν σε όλο το ματς, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά έμεινε στο 1-1 έχοντας την πρώτη απώλεια στη σεζόν.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής για την πέμπτη αγωνιστική της Bundesliga όπου Μπάγερν και Λεβερκούζεν έμειναν στο 1-1 στο Μόναχο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να πάρει τον βαθμό έχοντας και αρκετή τύχη.

Το ματς ήταν ένας μονόλογος της Μπάγερν που στο 6′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουσιάλα και στη συνέχεια είχε δύο καλές στιγμές με Γκερέιρο και Ολίσε. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ όταν στο 31′ ο Άντριχ έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 0-1. Στο 39′ όμως ο Πάβλοβιτς με απίθανο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Γιουσούφ Γιαζιτσί: Αυτό είναι το «10» το καλό του Ολυμπιακού! (vids)

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπάγερν έχασε απίθανη ευκαιρία με διπλό δοκάρι του Γκνάμπρι. Ο Χραντέτσκι στο 57′ έσωσε σε σουτ του Ολίσε και στη συνέχεια Κίμιχ και Ντέιβις είχαν δύο καλές ευκαιρίες. Στο 87′ και μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μουσιάλα με κεφαλιά έστρωσε στον Μίλερ που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στην τελευταία φάση του ματς ένα σουτ του Λάιμερ πέρασε ελάχιστα έξω.

Μπάγερν: Νόιερ, Κιμ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Κίμιχ, Ολίσε (78’ Λάιμερ), Πάβλοβιτς, Γκερέιρο (78’ Σανέ), Γκνάμπρι (65’ Κομάν), Μουσιάλα, Κέιν (86′ Μίλερ)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Χινκαπιέ, Ταπσόμπα, Φριμπόνγκ, Άντριχ, Γριμάλδο (90’ Μπελοσιάν), Βιρτς (90’ Παλάσιος), Τζάκα, Τεριέ (58’ Αντλί), Μπονιφέις (78’ Τέλα).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ