Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 5-1: Την διέλυσε…

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 5-1: Την διέλυσε…

Απίθανη εμφάνιση της Στουτγκάρδης που διέσυρε με 5-1 την Ντόρτμουντ και την έπιασε στους επτά βαθμούς.

Πάρτι έστησε η Στουτγκάρδη κόντρα στην Ντόρτμουντ την οποία διέλυσε με 5-1 για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga και την έπιασε στους επτά βαθμούς. Κάκιστη εμφάνιση από τους Βεστφαλούς που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο ματς.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ουντάβ με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 και στο 16′ η Στουτγκάρδη έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ όταν ο Μιλό με κεφαλιά αστόχησε ολομόναχος. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Ντεμίροβιτς έκανε το 2-0 από σέντρα του Μίτελσταντ ενώ στο 24′ ο Κόμπελ νίκησε τον Ουντάβ από κοντά.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Τον έσωσε ο Τζούρισιτς

Στο 62′ ο Καραζόρ κατέβασε και έστρωσε στον Μιλό ο οποίος έκανε το 3-0 για τη Στουτγκάρδη και στο 75′ ο Γκιρασί σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του από ασίστ του Γκίτενς για το 3-1. Η Στουτγκάρδη όμως δεν σταμάτησε και στο 80′ έκανε το 4-1 με γκολ του Τουρέ από ασίστ του Μιλό και στο 90′ ο Ουντάβ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στουτγκάρδη: Νίμπελ, Βάγκνομαν (79’ Τουρέ), Ρουάτ, Σαμπό (70’ Ζαγκαντού), Μίτελσταντ (70’ Κέισε), Μιλό, Καραζόρ, Στίλερ (87’ Φούιριχ), Λίβελινγκ, Ντεμίροβιτς (70’ Ρίντερ), Ουντάβ

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Ριέρσον (46’ Κόουτο), Αντόν, Ζίλε, Σλότενμπεργκ, Γκρός (63’ Μάλεν), Ενμέτσα (30’ Γκίτενς), Αντεγέμι (46’ Μπενσεμπαϊνί), Μπραντ (72’ Τσαν), Σάμπιτσερ, Γκιρασί

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ