Και ο Ολίσε το… βιολί του

Ο νεαρός εξτρέμ των Βαυαρών είναι ασταμάτητος...

Στα μέσα της εβδομάδας η Μπάγερν διέλυσε τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 9-2, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είχαμε πριν δυο μέρες αναφερθεί στην εντυπωσιακή εικόνα που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν ο Μίκαελ Ολίσε και ο νεαρός άσος των Βαυαρών συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Μεντιλίμπαρ: «Αυτός είναι ο στόχος στα 100 χρόνια» – Τι είπε για Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Είναι αυτή την στιγμή ένας από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη και οι επιδόσεις του πρώην άσου της Κρίσταλ Πάλας, είναι talk of the town στο Μόναχο.

Όχι άδικα βεβαίως καθώς και σήμερα ήταν από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του Κομπανί στην Μπουντεσλίγκα.

Η Μπάγερν συνέτριψε εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης με 5-0 και τα φώτα ήταν ξανά «στραμμένα» στον 22χρονο ακραίο επιθετικό της ομάδας του Μονάχου.

Τι έκανε ο Ολίσε και είναι ξανά στον «αφρό» της επικαιρότητας; Και τι δεν έκανε ο νεαρός σούπερ σταρ της Μπάγερν.

Πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και δύο ασίστ, βάζοντας τα «θεμέλια» για το εντυπωσιακό πέρασμα των Βαυαρών από την έδρα της Βέρντερ.

Είναι προφανές ότι πολύ σύντομα το όνομα του Ολίσε θα πρωταγωνιστήσει σε μεταγραφικά «σενάρια» και δικαιώνει την επιλογή των ιθυνόντων της Μπάγερν, να δώσουν 72 εκατ. ευρώ στην Κρίσταλ Πάλας, για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.

Αυτό βέβαια που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να σημειωθεί είναι και η εξαιρετική συνεργασία που έχει ο Ολίσε με τον προπονητή του.

Ο Κομπανί που έχει δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ έχει βρει τον τρόπο για να εκμεταλλευτεί τον νεαρό άσο, τόσο σαν «εκτελεστή» όσο και σαν δημιουργό κι αυτό έχει «απογειώσει» τον Ολίσε.

Ο 22χρονος άσος της γερμανικής ομάδας απολαμβάνει τον ρόλο που έχει στο Μόναχο και ο προπονητής των Βαυαρών έχει κάθε λόγο να χαμογελά, βλέποντας τον Ολίσε να κάνει την διαφορά σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η Μπάγερν την φετινή περίοδο.

Αν μάλιστα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς είναι ικανός να «τρελάνει τα κοντέρ» τόσο σε ότι αφορά τα γκολ όσο και τις ασίστ, σε Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και Μπουντεσλίγκα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από