Πυρά Νάγκελσμαν κατά της Μπάγερν για την απόλυσή του!

Πυρά Νάγκελσμαν κατά της Μπάγερν για την απόλυσή του!

Ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στη διοίκηση των Βαυαρών για την απόφασή τους να τον απολύσουν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποχώρησε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου τον Μάρτιο του 2023 στη μέση της σεζόν με καθόλου φιλική αύρα. Το αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής προκάλεσε εντάσεις μεταξύ της διοίκησης και του 28χρονου τεχνικού, αφήνοντάς του κακές αναμνήσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL, ο Νάγκελσμαν ανέφερε την τροπή που πήραν τα πράγματα στον πάγκο των Βαυαρών. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με αρνητικά σχόλια κατά των Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε και Ούλι Χένες, οι οποίοι αποτελούν θρύλους για την ομάδα του Μονάχου.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

«Καυτηρίασε» επίσης την ηγεσία του κλαμπ, λέγοντας πως οι κύριοι παράγοντες που αποτέλεσαν το οριστικό τέλος του ίδιου από τον σύλλογο ήταν οι Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάγκελσμαν:

«Έφτασα σε μια εποχή που ο σύλλογος βρισκόταν σε μια φάση αλλαγής, με τον Σαλιχαμίτζιτς και τον Καν στη διοίκηση του συλλόγου. Και νομίζω ότι υπό αυτές τις συνθήκες η μετάβαση ήταν ίσως υπερβολική και και οι δύο έπρεπε πρώτα να «κολυμπήσουν» για να έχουν καθαρό μυαλό ο Ρουμενίγκε και ο Χενές. Αλλά αυτοί δεν είχαν χώρο στο κεφάλι τους για αυτό», εξήγησε.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ