Χόλσταϊν Κίελ – Μπάγερν Μονάχου 1-6: Επίδειξη δύναμης των Βαυαρών με σούπερ Κέιν

Χόλσταϊν Κίελ – Μπάγερν Μονάχου 1-6: Επίδειξη δύναμης των Βαυαρών με σούπερ Κέιν

Ο Χάρι Κέιν έκανε χατ τρικ και η Μπάγερν το 3Χ3 στην Bundesliga με το εντυπωσιακό 6-1 στην έδρα της Χόλσταϊν Κίελ.

Ισοπεδωτική Μπάγερν Μονάχου, διέλυσε με 6-1 την Χόλσταϊν Κίελ εκτός έδρας και έκανε το 3Χ3 στην Bundesliga! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ο Χάρι Κέιν που πέτυχε τρία γκολ και «καθάρισε» για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και δέκα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα άνοιξαν το σκορ όταν από λάθος της άμυνας ο Μουσιάλα πλάσαρε για το 0-1. Στο 7′ η άμυνα της Χόλσταϊν έκανε νέα γκάφα, ο Γκνάμπρι έκλεψε και έδωσε στον Κέιν που με πλασέ έκανε και το 0-2. Από τρομερή ενέργεια του Μουσιάλα στο 13′ ο Ρέμπεργκ έβαλε αυτογκόλ για το 0-3 και ουσιαστικά ήδη τα πάντα είχαν κριθεί.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 32-25: Άρχισε το… μέτρημα: Η πρώτη κούπα για την ιστορική σεζόν των 100 ετών!

Η Μπάγερν έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, είχε δοκάρι με τον Γκνάμπρι στο 25′, μεγάλες ευκαιρίες με Κέιν, Γκνάμπρι και Κομάν στη συνέχεια για να κάνει το 0-4 τελικά στο 43′ με ασίστ του Κομάν και τελείωμα του Κέιν. Στο 47ο λεπτό είχαν και οι γηπεδούχοι δοκάρι σε κεφαλιά του Πίχλερ ενώ στο 65′ ο Βάινερ απέκρουσε το σουτ του Κομάν, αλλά στην επαναφορά ο Ολίσε πλάσαρε για το 0-5. Στο 82′ ο Γκίγκοβιτς μείωσε σε 1-5 με κεφαλιά από σέντρα του Πούχατς, στο 86′ οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Αρπ και στις καθυστερήσεις ο Κέιν με πέναλτι έκανε χατ τρικ για το 1-6.

Χόλσταϊν: Βάινερ, Γιόχανσον, Μπέκερ, Γιάβορτσεκ (46’ Πούχατς), Χόλτμπι (76’ Γκίγκοβιτς), Εράς (46’ Γκέσχβιλ), Πόραθ (76’ Ρόζενμποουμ), Ρέμπεργκ, Κνούντσεν, Πίχλερ, Ματσίνο (64’ Αρπ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Κίμιχ, Μποέ (65’ Λάιμερ), Παλίνια, Γκερέιρο (64’ Ντέιβις), Μουσιάλα (46’ Μίλερ), Γκνάμπρι (46’ Ολίσε), Κομάν (76’ Τελ(, Κέιν

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ