Ο Κουλιεράκης απάντησε στα… διλήμματα της Βόλφσμπουργκ (vid)

Ο Κουλιεράκης απάντησε στα… διλήμματα της Βόλφσμπουργκ (vid)

Η Βόλφσμπουργκ πέρασε από.... ανάκριση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη σε μια προσπάθεια της γερμανικής ομάδας να παρουσιάσει στους φίλους της τον Έλληνα αμυντικό

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον Έλληνα αμυντικό να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα γήπεδα της Bundesliga.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να τον γνωρίσουν στον κόσμο της ομάδας τον πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, οι Λύκοι τον πέρασαν από… ανάκριση, κατά την οποία ο 20χρονος διεθνής άσος κλήθηκε να απαντήσει σε ανάλαφρες ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Τα 6 ματς έως τις 6 του Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ, ο Κάρμο, ο Ελ Κααμπί και ο Άρης

Αφού στην αρχή απάντησε πως προτιμάει το σκορ 1-0 από ένα…. τρελό 5-4 καθώς «πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω», στη συνέχεια τόνισε πως του αρέσει περισσότερο μια μακρινή μπαλιά από μια πάσα, αλλά και το γκολ με μακρινό σουτ παρά με κεφαλιά.

Στη συνέχεια, ο Κουλιεράκης αναφέρθηκε στον στόχο του πρωταθλήματος με τη νέα του ομάδα, συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ έκλεισε πως προτιμάει τα τάκλιν.

Παράλληλα απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις τονίζοντας πως θα δώσει προτεραιότητα στη βόλτα με την κοπέλα του παρά στην αντροπαρέα σε σπίτι για μπάλα, ενώ ακολούθησε.. πόλεμος στις προτιμήσεις για τα φαγητά.

Δείτε την… ανάκριση της Βόλφσμπουργκ στον Κουλιεράκη: 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ