Τζαμάλ Μουσίαλα: Ο νέος… Τόμας Μίλερ της Μπάγερν, το νέο συμβόλαιο και οι «σειρήνες» (vids)

Τζαμάλ Μουσίαλα: Ο νέος… Τόμας Μίλερ της Μπάγερν, το νέο συμβόλαιο και οι «σειρήνες» (vids)

Μετά από επιθυμία του προέδρου των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, ο Τζαμάλ Μουσιάλα βαδίζει στα χνάρια του Τόμας Μίλερ και ετοιμάζεται για νέο πολυετές συμβόλαιο.

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της για πολλά χρόνια το παιδί-θαύμα του γερμανικού ποδοσφαίρου, Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ μίλησε και αποκάλυψε πως οι προσπάθειες για την επέκταση συμβολαίου του μεσοεπιθετικού δεν σταματούν, καθώς δεν έκρυψε και την επιθυμία του να παραμείνει στο Μόναχο ακόμα και για 20 χρόνια «μπαίνοντας έτσι στα παπούτσια» του Τόμας Μίλερ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 87-83: Ράιτ, Βεζένκοφ και Φουρνιέ «καθάρισαν» για τους Ερυθρόλευκους στο φιλικό με τους Σέρβους

Ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του:

«Κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος Τόμας Μίλερ… οπότε θα μπορούσε να μείνει εδώ για τα επόμενα 20 χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του».

Τα στατιστικά του Μουσιάλα:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 126
ΓΚΟΛ: 36
ΑΣΙΣΤ: 22

ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ

ΓΚΟΛ: 6
ΑΣΙΣΤ: 2

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΓΚΟΛ: 4
ΑΣΙΣΤ: 4

Το συμβόλαιο του Γερμανού μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το 2026 και ήδη έχουν αρχίσει να ηχούν οι «σειρήνες». Αρκετές ομάδες παραμονεύουν με περίσσιο ενδιαφέρον για τον Τζαμάλ, μια από αυτές είναι και η Μάντσεστερ Σιτι, αλλά όπως και να έχει η τελική απόφαση θα παρθεί από τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Μουσιάλα πάντως δεν μοιάζει ούτε να κυνηγάει κάποια μεταγραφή αλλά ούτε να είναι βιαστικός για την πιθανότητα επέκτασης με τους Βαυαρούς. Ο χρόνος κυλάει και μόνο αυτός μπορεί στο τέλος να δείξει εάν ο Μουσιάλα θα γίνει το «starboy» της Μπάγερν Μονάχου.

Επιμέλεια: Χριστίνα Κουλουκούρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ