Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 2-0: «Καθάρισαν» με ιστορικό Μίλερ οι Βαυαροί

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 2-0: «Καθάρισαν» με ιστορικό Μίλερ οι Βαυαροί

Στο ματς που ο Τόμας Μίλερ έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Μπάγερν και το γιόρτασε με γκολ, οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-0 της Φράιμπουργκ και έκαναν το 2Χ2.

Χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, η Μπάγερν έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Bundesliga και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με «συγκάτοικους» τις Λειψία και Χαϊντενχάιμ.

Οι «Βαυαροί» επικράτησαν με 2-0 της Φράιμπουργκ στην «Αλιάνζ Αρένα» χάρη σε γκολ των Κέιν και Μίλερ, με τον δεύτερο να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών του συλλόγου με 710.

Διαβάστε επίσης: Στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με πέναλτι του Κέιν ενώ στο 57′ η Φράιμπουργκ είχε δοκάρι σε όμορη εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο. Στο 78’ ο Μίλερ με τρομερή ενέργεια έκανε το 2-0 ενώ στο 90+5′ η Φράιμπουργκ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παλίνια, αλλά ο Χέλερ αστόχησε από τα 11 μέτρα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κιμ, Ουπαμεκανό (89′ Γκορέτσκα), Γκερέιρο, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (74’ Παλίνια), Ολίσε (59’ Μίλερ), Τελ (58’ Κομάν), Γκνάμπρι, Μουσιάλα (74’ Λάιμερ), Κέιν

Φράιμπουργκ: Μίλερ, Γκίντερ (81’ Μακενγκό), Κίμπλερ (81’ Όγκμπους), Λίνχαρτ, Ροζενφέλντερ, Γκρίφο (63’ Σάλαϊ), Εγκεστάιν, Ντόαν, Ρελ (63’ Ντίνκτσι), Οστερχάγκε (72’ Χέλερ), Αντάμου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ