Παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι ο Κέιν: «Η Μπάγερν ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου»

Παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι ο Κέιν: «Η Μπάγερν ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου»

Με 36 γκολ σε 32 ματς της Bundesliga της σεζόν 2023-24, ο Χάρι Κέιν κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι, ως ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης.

Το Χρυσό Παπούτσι για τη σεζόν 2023-24 παρέλαβε ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Πρόκειται για το βραβείο που κάθε μεγάλος επιθετικός θέλει, με τον επιθετικό των Βαυαρών να το παραλαμβάνει σήμερα Τρίτη (27/8) ως ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη για την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Ο Άγγλος επιθετικός την περασμένη σεζόν πέτυχε 36 γκολ σε 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Βαυαρών στην Bundesliga και μίλησε κατά τη βράβευσή του.

«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ στον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Το βραβείο ανήκει σ’ όλους, χωρίς εσάς δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά κι ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Η μεταγραφή μου στην Μπάγερν ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγλος στράικερ κατά την παραλαβή του βραβείου του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ