Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-3: Ανατροπή στην… ανατροπή και νίκη για τους Βαυαρούς

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-3: Ανατροπή στην… ανατροπή και νίκη για τους Βαυαρούς

Αν και ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε με 3-2 στην πρεμιέρα της στην Bundesliga.

Mε το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου, επικρατώντας εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 3-2 για την 1η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί παρότι προηγήθηκε είδε τους «λύκους» να κάνουν την ανατροπή, αναγκάζοντάς τη να… απαντήσει με τον ίδιο τρόπο για να φτάσει στους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Βαυαρούς με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να κάνει το 1-0 στο 19ο λεπτό, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε οκτώ λεπτά η Βόλφσμπουργκ πήρε τα ηνία. Δράστης ο Λόβρο Μάιερ που αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 στο 47′ με πέναλτι και στη συνέχεια έκανε το 2-1 στο 55′.

Η Μπάγερν πάντως δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε σε 2-2 χάρη στο αυτογκόλ του Γιακούμπ Καμίνσκι στο 65′. Η πίεση των φιλοξενούμενων εντάθηκε και εν τέλει κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με 3-2 χάρη στο γκολ στου Σερτζ Γκνάμπρι στο 82ο λεπτό της συνάντησης.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκράμπαρα, Μπόρναουβ, Φίσερ, Τσέζιγκερ, Άρνολντ, Σβάνμπεργκ (85’ Σβιντ), Μάιερ (79’ Γκέρχαρντ), Καμίνσκι, Μπακού, Βίμερ (71’ Μπέρενς), Τόμας

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό, Κιμ (81’ Ντάιερ), Μποέ (65’ Μίλερ), Κιμιχ, Ολίσε (75’ Κομάν), Πάβλοβιτς, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Κέιν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ