Σαχίν: «Είμαι ανακουφισμένος, να συνεχίσουμε με νίκες»

Σαχίν: «Είμαι ανακουφισμένος, να συνεχίσουμε με νίκες»

Το σύνθημα για τη συνέχεια της σεζόν μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην Bundesliga έδωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Νούρι Σαχίν,

Η Ντόρτμουντ θέλει να αξιοποιήσει τη νικηφόρα πρεμιέρα της στην Bundesliga και να συνεχίσει με νίκες, όπως δήλωσε ο νέος τεχνικός της Μπορούσια, Νούρι Σαχίν, μετά την εντός έδρας νίκη των «κιτρινόμαυρων» επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με το γκολ του Τζέιμι Γκίτενς στο 72ο λεπτό, λίγο αφότου ο Φαρές Τσαϊμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της Αϊντραχτ. Στη συνέχεια οι «αετοί» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Γκίτενς σημείωσε και δεύτερο γκολ μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση, με αποτέλεσμα να χαρίσει στον Σαχίν την πρώτη νίκη του ως προπονητής της Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

«Είχαμε στιγμές που δυσκολευθήκαμε, το μομέντουμ ήταν στη δική τους πλευρά, ειδικά αφού έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Όμως, εμείς σκοράραμε και αυτό έχει σημασία» δήλωσε ο τεχνικός της Μπορούσια και συνέχισε:

«Είχαμε την τύχη με το μέρος μας και το μομέντουμ ήταν ευτυχώς στη δική μας μεριά προς το τέλος. Κάναμε μια σχετικά δύσκολη «εκκίνηση» στο ματς – νέα σεζόν, νέος προπονητής, νέοι παίκτες. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς. Είμαι ανακουφισμένος. (Τώρα) πρέπει να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία με νίκες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ