Ανακοίνωσε τον Πασκάλ Γκρος η Ντόρτμουντ

Ανακοίνωσε τον Πασκάλ Γκρος η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πασκάλ Γκρος από την Μπράιτον για 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέκτησε τον Γερμανό μέσο Πασκάλ Γκρος από την Μπράιτον, ανακοίνωσαν και οι δύο ομάδες την Πέμπτη (1/8).

Ο Γκρος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το γερμανικό σύλλογο και φεύγει από την Μπράιτον μετά από επτά σεζόν με την ομάδα της Premier League, όπου έκανε 261 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 32 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι… εξετάσεις των Κυπελλούχων Ευρώπης στην Ιταλία

«Όσον αφορά τη συνεισφορά του στον αγωνιστικό χώρο, ο Πασκάλ κατατάσσεται ως το καλύτερο απόκτημα της ομάδας στην Premier League», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ. «Είναι μαζί μας από την αρχή της εποχής της Premier League και ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς».

Ο Γκρος, 33 ετών, ήταν η πρώτη απόκτηση της Μπράιτον, αφού κέρδισε την άνοδο στην Premier League το 2017, προερχόμενος από την Ινγκολστάντ, η οποία μόλις είχε υποβιβαστεί από την Bundesliga.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να επαναφέρουμε τον Πασκάλ στην Bundesliga», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Σεμπάστιαν Κελ. «Με την ηρεμία του στην μπάλα, τις εξαιρετικές του πάσες και το παιχνίδι θέσης και την ευελιξία του, δίνει στην ομάδα μας νέες πτυχές».

Ο Γκρος έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2023 και είχε παίξει οκτώ φορές με τη Γερμανία σκοράροντας ένα γκολ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της για το Euro 2024 όπου ήρθε από τον πάγκο στο εναρκτήριο παιχνίδι τους, μια νίκη 5-1 επί της Σκωτίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ