Στη Μπάγερν ο Παλίνια με μεταγραφή-ρεκόρ για τη Φούλαμ

Στη Μπάγερν ο Παλίνια με μεταγραφή-ρεκόρ για τη Φούλαμ

Έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ζοάο Παλίνια από τη Φούλαμ είναι η Μπάγερν Μονάχου, με τους Λονδρέζους να βάζουν στα ταμεία του ποσό ρεκόρ από την πώλησή του

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί τα βρήκαν σε όλα με την Φούλαμ για την αγορά του Ζοάο Παλίνια, κι έτσι είναι κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο διεθνή άσο. Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στη Γερμανία με την εθνική Πορτογαλίας, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα του Μονάχου, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει φτάσει σε deal και με τους Λονδρέζους.

Διαβάστε επίσης: Η λεπτομέρεια στην παρουσίαση του Βεζένκοφ που ανάβει «φωτιές» και το παράδειγμα του Πετρούσεφ (pics)

Μάλιστα, ο αγγλικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του 51 εκατ. ευρώ (+5 εκατ. ακόμα που αναμένεται να προστεθούν με τη μορφή μπόνους), ποσό που είναι το μεγαλύτερο που θα έχει λάβει από πώληση ενός ποδοσφαιριστή, σε ολόκληρη την ιστορία τους!

Ο Παλίνια εντάχθηκε στους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2022, όταν τον απέκτησαν έναντι 22 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας έκτοτε πραγματοποιήσει 79 εμφανίσεις.

Η Μπάγερν είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Παλίνια και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η Φούλαμ είχε αρνηθεί καθώς ήταν οι τελευταίες μέρες του μεταγραφικού «παραθύρου» και δεν μπορούσε να βρει αντικαταστάτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ