O Oλίσε τα βρήκε με την Μπάγερν – Απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας

O Oλίσε τα βρήκε με την Μπάγερν – Απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας

Σύμφωνα με το Athletic, η Μπάγερν τα έχει βρει με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Μάικλ Ολίσε και απομένει η συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας, για να ολοκληρωθεί πλήρως το deal.

H Mπάγερν Μονάχου ψάχνεται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής αυτό το καλοκαίρι και ήδη η γερμανική ομάδα έχει «κλειδώσει» τον πρώτο της μεταγραφικό στόχο.

Όπως αναφέρει το Athletic, οι Βαυαροί τα έχουν βρει με τον Μάικλ Ολίσε της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga, παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν (vids)

Για να προχωρήσει περαιτέρω το deal, η Μπάγερν θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία και με τους «αετούς», με τους οποίους έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Οι Λονδρέζοι θα ήθελαν ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος την τελευταία τριετία έχει εκτοξεύσει τις μετοχές αγωνιζόμενος σε αυτούς.

Ο Ολίσε αγωνίζεται στην Πάλας από το 2021 έχοντας 90 συμμετοχές με 16 γκολ και 25 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παλαιότερα φόρεσε και τη φανέλα της Ρέντινγκ, με τον 22χρονο Γάλλο να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ