Με αδιανόητη επιστροφή η Μπόχουμ απέκλεισε τη Φορτούνα του Τζόλη στα πέναλτι και έμεινε στην κατηγορία (0-3 κ.δ, 5-6 πεν.)

Με αδιανόητη επιστροφή η Μπόχουμ απέκλεισε τη Φορτούνα του Τζόλη στα πέναλτι και έμεινε στην κατηγορία (0-3 κ.δ, 5-6 πεν.)

Η Μπόχουμ επιβλήθηκε 3-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ του Τζόλη, πήρε τη νίκη στα πέναλτι με 6-5 και παρέμεινε στην Bundesliga.

Μπορεί η Φορτούνα Ντίσελντορφ να είχε επικρατήσει με 3-0 και μάλιστα εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ της Bundesliga, όμως η Μπόχουμ έκανε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Τζόλη και έτσι θα συνεχίσει εκείνη να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου ματς, επικρατώντας με 3-0 στην κανονική διάρκεια. Δράστες οι Φίλιπ Χόφμαν (δύο γκολ στο 18′ και 66′) και Κέβιν Στέγκερ. Το σκορ έμεινε ίδιο και κατά τη διάρκεια της ημίωρης παράτασης, αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.

Έτσι οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Η Φορτούνα αστόχησε στην πρώτη δική της εκτέλεση, ενώ η Μπόχουμ στην τρίτη της. Κατά τα άλλα οι παίκτες βρήκαν στόχο (ο Τζόλης έβαλε το πέμπτο της ομάδας του), για να έρθει ο Τακάσι Ουτσίνο να αστοχήσει στο έβδομο πέναλτι και να χαρίσει τη νίκη και την παραμονή στην Μπόχουμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ