Μπόχουμ – Λεβερκούζεν 0-5: Σαρωτική η πρωταθλήτρια…

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν 0-5: Σαρωτική η πρωταθλήτρια…

Η Λεβερκούζεν διέλυσε με 5-0 την Μπόχουμ εκτός έδρας και απέχει μία αγωνιστική από το να γράψει ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα.

Πολύ εύκολη αποδείχθηκε η έξοδος της Λεβερκούζεν στην έδρα της Μπόχουμ την οποία διέλυσε με 5-0 για την 33η αγωνιστική της Bundesliga. Κάτι που σημαίνει πως αν η πρωταθλήτρια δεν χάσει από την Άουγκσπουργκ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, θα γράψει ιστορία κατακτώντας αήττητη τον τίτλο. Παράλληλα, η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο συμπλήρωσε 50 ματς χωρίς ήττα (41 νίκες, 9 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και πάει να σαρώσει τα πάντα.

Όπως είναι λογικό, η Λεβερκούζεν ήταν το απόλυτο φαβορί πριν το ματς, αλλά η αποβολή του Πάσλακ στο 15′ έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της. Μετά από κάποιες καλές στιγμές, ήρθε το 0-1 στο 41′ με σέντρα του Αρτούρ και ωραίο τελείωμα του Σικ. Στο 45′ μάλιστα ο Μπονιφέις έγραψε και το 0-2 με εκτέλεση πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 0-1: Την «καθάρισε», έπιασε κορυφή κι ελπίζει…

Στο 50ο λεπτό ο Σικ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρίμαν σε μοναδικό τετ α τετ και στο 59′ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι με τον Μπονιφέις. Το μονότερμα συνεχίστηκε και στο 75′ ο Αντλί με κεφαλιά έκανε το 0-3. Στο 79′ ακυρώθηκε γκολ του Ταπσόμπα και στο 86′ Στάνισιτς με σουτ από μακριά έκανε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Γριμάλδο από γύρισμα του Στάνισιτς.

Μπόχουμ: Ρίμαν, Μπερνάρντο (46’ Μάσοβιτς), Βίτεκ, Όρντετς, Πάσλακ, Σλότερμπεκ, Λοσίγια (61’ Μπέρο), Στέγκερ, Οστερχάγκε, Χόφμαν (60’ Ντάσνερ), Ασάνο (20’ Όερμαν)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Τα, Ταπσόμπα, Στάνισιτς, Κοσουνού (64’ Χόφμαν), Τζάκα (80’ Πουέρτα), Αρτούρ, Άντριχ, Τέλα (80’ Γριμάλδο), Σικ (69’ Μπόρχα Ιγκλέσιας), Μπονιφέις (69’ Αντλί)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ