Μπάγερν Μονάχου: Τέλος η σεζόν για τον Γκνάμπρι, «τρέχει» για την έναρξη του Euro 2024

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος η σεζόν για τον Γκνάμπρι, «τρέχει» για την έναρξη του Euro 2024

Ο Σερτζ Γκνάμπρι τραυματίστηκε στον μηριαίο και θα χάσει τα τελευταία μας της σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ θα κάνει και αγώνα δρόμου για να προλάβει το Euro του 2024

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (8/5) για την Μπάγερν Μονάχου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι Βαυαροί όχι μόνο γνώρισαν την ήττα (2-1) από την Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσουν την συνέχεια του Champions League, αλλά είδαν και τον Σερτζ Γκνάμπρι να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Βασίλισσα.

Διαβάστε επίσης: «Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, το νέο είδωλο του Πειραιά»!

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, όπως ενημέρωσαν επίσημα οι Βαυαροί, υπέστη σχίσιμο στον μηριαίο μυ και θα χάσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος με Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ, τα οποία δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του 28χρονου άσου είναι αρκετά σοβαρός, με την συμμετοχή του στο επερχόμενο Euro μόνο σίγουρη να μην είναι. Ο Γκνάμπρι, ωστόσο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Γερμανία.

Την φετινή σεζόν, ο Γκνάμπρι έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με την Μπάγερν με απολογισμό 5 γκολ και δύο ασίστ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα επιθυμούσε την παρουσία του στην αποστολή των Γερμανών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ