Αυτή είναι η τιμωρία του Μπιέλιτσα για το επεισόδιο με τον Σανέ (vid)

Αυτή είναι η τιμωρία του Μπιέλιτσα για το επεισόδιο με τον Σανέ (vid)

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για τον προπονητή της Ουνιόν Βερολίνου, Νέναντ Μπιέλιτσα, για το επεισόδιο που είχε με τον Λερόι Σανέ στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε την… δουλειά απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, αφού επικράτησε δύσκολα με 1-0 των Βερολινέζων, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους Βαυαρούς να επιστρέφουν στις νίκες και να μειώνουν στους 4 πόντους την διαφορά της από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στιγματίστηκε από ένα άσχημο περιστατικό με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Νέναντ Μπιέλιτσα, να σπρώχνει και να χαστουκίζει τον άσο των Πρωταθλητών Γερμανίας, Λερόι Σανέ, όταν  αυτός πήγε να του πάρει την μπάλα από τα χέρια και να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο άουτ.

Διαβάστε επίσης: Τι έκαναν οι… Έλληνες του Κόπα Άφρικα (vids)

Όπως είναι λογικό ο Κροάτης προπονητής αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 74ο λεπτό, ενώ σήμερα έγινε γνωστή η τιμωρία του. Όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας ο Μπιέλιτσα δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο της Ουνιόν στα επόμενα τρία παιχνίδια, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 25 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο προπονητής ή η ομάδα (δεν κατονομάζει ποιος) έκαναν αποδεκτή την κρίση και ως εκ τούτου η ποινή είναι δεσμευτική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ