Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Με τα χίλια ζόρια οι Βαυαροί

Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου 1-0: Με τα χίλια ζόρια οι Βαυαροί

Χάρη σε ένα γκολ του Γκερέιρο η Μπάγερν επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Bundesliga και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τη Λεβερκούζεν.

Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν που επικράτησε με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκερέιρο και έστειλε την ομάδα του Τούχελ στο -4 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ντε Λιχτ σημάδεψε το δοκάρι του Ρένοβ με κεφαλιά από κόρνερ και στην επαναφορά ο Ουπαμεκανό έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ουνιόν έσωσε. Κομάν και Σανέ είχαν ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για την Μπάγερν που προβλημάτισε για ακόμη μία φορά.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-2: «Μπάμ» στη Λεωφόρο από τους Περιστεριώτες, νίκησαν (και) τις τρέλες του Τερίμ

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρήκε όμως το γκολ, όταν στο 46′ ο Κέιν έβγαλε κάθετα στον Γκερέιρο και εκείνος τελείωσε υπέροχα τη φάση για το 1-0. Στο 55′ σκόραρε και ο Κέιν, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ενώ στο 85′ η Μπάγερν έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Κέιν και Μίλερ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό (46’ Ντάιερ), Λάιμερ (87’ Πάβλοβιτς), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Κομάν (76’ Τελ), Μουσιάλα (78’ Μίλερ), Σανέ, Κέιν

Οουνιόν Βερολίνου: Ρένοβ, Φογκτ, Κνόχε, Τρίμελ, Γκόζενς (64’ Ρουσιγιόν), Λέιτε, Χάμπερερ (78’ Μπεντιά), Τουσάρ, Κραλ (78’ Αάρονσον), Φόλαντ (26’ Μπέρενς), Χόλερμπαχ (64’ Σέφερ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ