Ήττα για την Άιντραχτ (2-0), θρίαμβος για την Λεβερκούζεν κόντρα στη Μάιντς (3-0)

Ήττα για την Άιντραχτ (2-0), θρίαμβος για την Λεβερκούζεν κόντρα στη Μάιντς (3-0)

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ με 2-0, ενώ η Λεβερκούζεν πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στη Μάιντς (3-0). Νίκες για Χάιντενχαϊμ (1-0) και Στουτγκάρδη (2-0).

Για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga η Βόλφσμπουργκ επικράτησε της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0 την ίδια ώρα που η Λεβερκούζεν πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στην έδρα της Μάιντς (3-0). Σημαντική νίκη της Χάιντενχαϊμ απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου (1-0), ενώ η Στουτγκάρδη πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Κολωνία (2-0) και «σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με αγώνα παραπάνω.

Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα: Δείχνει «ζεστή» για την απόκτηση του Οσιμέν

Το σκορ άνοιξε ο Βιντ στο 31′ παίρνοντας το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή της Άιντραχτ για το 1-0. Τη νίκη «κλείδωσε» και πάλι ο 24χρονος Δανός με δεύτερο προσωπικό του γκολ. Αρχικά αστόχησε σε πέναλτι αλλά πήρε την επαναφορά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μάιντς – Λεβερκούζεν 0-3

Με αυτογκόλ του Φαν Ντε Μπεργκ στο 18′ η ομάδα του Τσάβι Αλόνσο πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 59′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο οι φιλοξενούμενοι κάνανε δύο τα τέρματά τους, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Χόφμαν στο 65′.

Κολωνία – Στουτγκάρδη 0-2

Ο Ουντάβ έκανε το 1-0 στο 68′ για τους φιλοξενούμενος με τον Γερμανό επιθετικό να ξαναχτυπά στο 88′ για να «σφραγίσει» ένα σπουδαίο διπλό που φέρνει την ομάδα του στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με παιχνίδι παραπάνω.

Χάιντενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου 1-0

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μπέστε στο 59′ με σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Ρόνοβ.

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ 1-3

Η Γκλάντμπαχ «θέρισε» στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τρία γκολ μέσα σε 16 λεπτά. Ο Νόιχαους άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Πλεά δέκα λεπτά αργότερα να γράφει το 2-0. Στο 45+3′ ο Γάλλος έκαν το 3-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 68′ με τον Λοσίγια. Στο 90+’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε αλλά μετά από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε το γκολ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ