Στα 30 εκατ. ευρώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μαυροπάνου

Στα 30 εκατ. ευρώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μαυροπάνου

Ρήτρα «μαμούθ» ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να πληρώσει στην Στουτγκάρδη όποια ομάδα της Bundesliga θέλει να πάρει τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφή του εντός Bundesliga έχει ο Ντίνος Μαυροπάνος στο συμβόλαιό του με τη Στουτγκάρδη, όπως αποκαλύπτει το «Kicker».

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός «έχει συμπεριλάβει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο του με τη Στουτγκάρδη, το οποίο ισχύει μέχρι το 2025. Το ποσό ανέρχεται σε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, διπλάσιο από την τρέχουσα εκτιμώμενη αξία του. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για τη Bundesliga».

Διαβάστε επίσης: Φωτιά(ς) στο γήπεδο, Διαμαντόπουλος στο VAR: Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να βγάλουν και άλλο Πολωνό μεθυσμένο

Με 30 εκατομμύρια ευρώ, ο Μαυροπάνος θα γινόταν η δεύτερη πιο ακριβή πώληση από τη Στουτγκάρδη στην ιστορία, δίπλα στον Μάριο Γκόμεζ (2009/10 στη Μπάγερν). Ο Μαυροπάνος δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να παίξει στο Champions League και να κατακτήσει τίτλους στο μέλλον.

«Ενώ η Γουλβς δεν τα κατάφερε με τις προσπάθειές της τον περασμένο χειμώνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ίντερ, η Βόλφσμπουργκ έχουν πρόσφατα συνδεθεί με τον Μαυροπάνο. Η τελευταία ασχολείται εδώ και καιρό με τον κεντρικό αμυντικό, ο οποίος σε τρεις σεζόν μέχρι σήμερα έχει παίξει 85 παιχνίδια (επτά γκολ) με τους Σουηβούς» αναφέρει επίσης η εξειδικευμένη γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ