Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Πήρε βαθμό στο φινάλε

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Πήρε βαθμό στο φινάλε

Με γκολ του Κόλο Μουανί στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ.

Παρότι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στο 1-1 με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga, παίρνοντας μάλιστα στο φινάλε τον βαθμό.

Έτσι, οι «αετοί» έφτασαν τους 42 πόντους και την 7η θέση, παραμένοντας στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ τα «πουλάρια» έμειναν στη 10η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 36 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την Γκλάντμπαχ να καταφέρνει να ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ, με τον Γιόνας Χόφμαν να κάνει το 1-0 στο 13ο λεπτό της συνάντησης. Η Άιντραχτ προσπάθησε να βρει την απάντηση αλλά αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι «αετοί» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση. Κάτι που εν τέλει κατάφεραν στο τελευταίο κομμάτι του ματς, με δράστη τον Κόλο Μουανί που σκόραρε στο 83′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ