Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 4-0

Με σούπερ Ρόις που πέτυχε δύο γκολ και έχασε πέναλτι, η Ντόρτμουντ νίκησε εντός έδρας 4-0 την Μπάγερ Λεβερκούζεν σε ένα ματς… εξάποντο για τη δεύτερη θέση πίσω από την Μπάγερν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχτηκε την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Signal Iduna Park, σε ένα ματς κλασικό… εξάποντο, αφού και οι δύο ομάδες μάχονται για την κατάληψη της δεύτερης θέσης πίσω από την – εδώ και καιρό – πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.

Βέβαια αποδείχτηκε πως ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά καθώς στο χορτάρι υπήρχε μόνο μια ομάδα. Η Ντόρτμουντ, διέλυσε την Μπάγερ στην οποία αγωνίστηκε βασικός και για 90’ ο Ρέτσος σαν αριστερός μπακ, με 4-0. Ο Ρόις ήταν σε δαιμονιώδη φόρμα καθώς πέτυχε δύο γκολ (55’, 79’) και έχασε και πέναλτι (37’), ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σάντσο που άνοιξε το σκορ στο 13’ και έφτιαξε τα γκολ των Φίλιπ (63’) και Ρόις (το δεύτερο).

Το τελικό 4-0, δίνει προβάδισμα τριών βαθμών στην 3η Ντόρτμουντ (54) έναντι της 4ης Μπάγερ (51), ενώ αναμένουν αμφότερες να δουν τι θα κάνει η Σάλκε στο δικό της παιχνίδι αύριο (22/4) η οποία είναι 2η με 55 βαθμούς.

Боруссия Дортмунд – Байер. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από