Η φοβερή ιστορία με τον Μανέ και τον φίλο του που πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν ως… σοφέρ του (pic)

Η φοβερή ιστορία με τον Μανέ και τον φίλο του που πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν ως… σοφέρ του (pic)

Μια εκπληκτική ποδοσφαιρική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σαντιό Μανέ.

Είναι γνωστό πως ο Σαντιό Μανέ δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής… Το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια, με μερικές μοναδικές εξωαγωνιστικές ενέργειες του.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ κατάφερε να βοηθήσει μέχρι και τον κολλητό του να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και μάλιστα όχι με όποια και όποια ομάδα, αλλά με την Μπάγερν!

Διαβάστε επίσης: Νέο προστατικό βίας με διαιτητή να δέχεται… μπουνιά επειδή έδωσε πέναλτι (Vids)

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανέ θέλησε να βοηθήσει τον κολλητό του και όταν μετακόμισε στο Μόναχο, του έδωσε τον ρόλο του σοφέρ του. Με τον Σεγκμπέ, ο Μανέ ήταν συμπαίκτης στη Μετς, από όπου έγιναν και οι δύο γνωστοί.

Ο Σεγκμπέ ωστόσο δεν είχε παρόμοια πορεία με αυτή του Μανέ και σε αντίθεση με τον Σενεγαλέζο σούπερ σταρ, εκείνος… ξέμεινε χωρίς ομάδα. Ο Μανέ τον έκανε λοιπόν οδηγό του, ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Διότι ζήτησε από την Μπάγερν να τον δοκιμάσει και να τον εξετάσει για τη 2η ομάδα. Ο Σεγκμπέ  συμμετείχε σε προπονήσεις και τελικά κατάφερε να υπογράψει με την Μπάγερν, καθώς ο προπονητής της 2ης ομάδας, Μάρτιν Ντεμικέλις, αποφάσισε ότι αξίζει μια ευκαιρία, δίνοντας του έτσι θέση στο ρόστερ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ