Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 0-2: Ο Μπραντ την έβαλε στον ίσιο δρόμο…

Μετά από δύο ματς χωρίς νίκη, η Ντόρτμουντ έφυγε με διπλό (0-2) από την έδρα της Στουτγκάρδης χάρη σε δύο γκολ του Μπραντ και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την Μπάγερν η οποία έχει όμως ματς λιγότερο.

Επιστροφή στις νίκες για την Ντόρτμουντ που επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Στουτγκάρδης χάρη σε ισάριθμα γκολ του Γιούλιαν Μπραντ. Οι Βεστφαλοί είχαν έναν βαθμό στα τελευταία δύο ματς, ωστόσο αυτό το διπλό δεν ήρθε αναίμακτα αφοί οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώθηκαν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τους Ρέινα, Νταχούντ και Χούμελς να αποχωρούν στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Στο -6 από την Μπάγερν πλέον η Ντόρτμουντ που έχει ματς παραπάνω από τους Βαυαρούς, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού έμεινε η Στουτγκάρδη. Από ασίστ του Χάαλαντ στο 12′ ο Μπραντ έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 0-2 στο 71′, με πλασέ από ασίστ του Ρόις.

Στουτγκάρδη: Μίλερ, Στέντσελ, Μαυροπάνος, Ίτο, Σόσα, Καραζόρ, Έντο, Μανγκαλά (62’Κουλιμπαλί), Μαρμούς (79’Θομί), Φίχριτς (79’Μάσιμο), Τιάγκο Τόμας (89’Μιλό).

Ντόρτμουντ: Κόμπαλ ,Τσαν, Ακάντζι, Χούμελς (46’Ζαγκαντού), Γκερέιρο, Νταούντ (36’Βίτσελ), Μπέλινγκχαμ, Ρέινα (6’Μπραντ), Ρόις, Αζάρ, Χάαλαντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από