Ντόρτμουντ – Διπλασιάζει τις αποδοχές του Χάαλαντ για να τον κρατήσει

Η διοίκηση της Ντόρτμουντ προσπαθεί με «νύχια και με δόντια» να κρατήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων.

Ακόμη μία εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ διανύει ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός παρά το τον τραυματισμό του στο ισχίο, που του στέρησε μερικά παιχνίδια, μετράει ήδη 19 γκολ και 5 ασίστ σε 16 συμμετοχές, αποδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά, την εξαιρετική σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Όπως είναι λογικό ο 21χρονος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών ευρωπαϊκών μεγαθηρίων, με τις Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί να ετοιμάζουν επίσημες προτάσεις για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Χάαλαντ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Γερμανούς μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όμως η ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτική για τους «μνηστήρες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», οι διοικούντες των Βεστφαλών προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον νεαρό άσο, προσφέροντάς του μάλιστα διπλασιασμό αποδοχών (16 εκατομμύρια από 8 που έχει λαμβάνειν) εφόσον ανανεώσει την συνεργασία του.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η Ντόρτμουντ προτείνει στον παίκτη καλύτερο διαφημιστικό συμβόλαιο με την εταιρεία Puma που «ντύνει» την γερμανική ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από