Στην Bundesliga ο Καπίνο, συμφώνησε με Μπίλεφελντ

Ο Στέφανος Καπίνο συμφώνησε με την Αρμίνια Μπίλεφελντ παραμένοντας κάτοικος Γερμανίας και επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Bundesliga

Μπορεί η ομάδα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος να υποβιβάστηκε, όμως ο Στέφανος Καπίνο όχι μόνο θα παραμείνει κάτοικος της Γερμανίας αλλά θα επιστρέψει στην Bundesliga, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν στις τάξεις της Βέρντερ Βρέμης από το 2018, ενώ την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Σαντχάουζεν. Η ιστορική ομάδα της Βρέμης δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό και πλέον θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, το ίδιο δεν θα ισχύει για τον Καπίνο ο οποίος προκειμένου να αποκτηθεί ένα οικονομικό έσοδο, πωλήθηκε στην Αρμίνια από τη Βέρντερ έναντι 500.000 ευρώ. Έχοντας κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις με τη Σαντχάουζεν, η ομάδα του Μπίλεφελντ βρήκε μια καλή ευκαιρία να τον αποκτήσει με χαμηλό κόστος για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συμπαίκτης με τον 23χρονο Ελληνογερμανό μέσο Σεμπάστιαν Βασιλειάδη.

Η Αρμίνια αναμένεται να είναι η 4η διαφορετική γερμανική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Καπίνο μετά τις Μάιντζ (2014-15), Βέρντερ Βρέμης (2018-2021) και Σαντχάουζεν (2021), ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα των δύο «αιωνίων» (Παναθηναϊκός 2011-14, Ολυμπιακός 2015-18) αλλά και της Νότινγχαμ Φόρεστ (2018).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από