Μπάγερν Μονάχου : Ελεύθερος να βρει ομάδα ο Αρτούρο Βιδάλ

Μπάγερν Μονάχου : Ελεύθερος να βρει ομάδα ο Αρτούρο Βιδάλ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Αρτούρο Βιδάλ, με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου να ενημερώνει τον Χιλιανό πως η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του στο Allianz Arena. Τρεις ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του.

Προς την ολοκλήρωσή της οδεύει η συνεργασία της Μπάγερν Μονάχου με τον Αρτούρο Βιδάλ (28 συμμετοχές, 5 γκολ, 2 ασίστ φέτος), καθώς όπως αναφέρει η Bild, ο γερμανικός σύλλογος να τον ενημέρωσε πως είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενόψει της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η απόκτηση του Λεόν Γκορέτσκα θα σημάνει την αποχώρηση του 30χρονου Χιλιανού αμυντικού μέσου, για τον οποίο έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από την Αγγλία (Τσέλσι, Γιονάιτεντ) αλλά και την Ιταλία, με την Ίντερ να επιθυμεί να τον πάρει πίσω στη γειτονική μας χώρα.

Το ποσό που θα ζητήσει η πρωταθλήτρια Γερμανίας για τον άλλοτε χαφ των Κόλο-Κόλο (2005-2007), Μπάγερ Λεβερκούζεν (2007-2011) και Γιουβέντους (2011-2015) δεν είναι γνωστό, σίγουρα όμως θα προσπαθήσει να λάβει χρήματα κοντά σε αυτά που είχε δαπανήσει το 2015 για να τον αποκτήσει, ήτοι 37.500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ