
Ο Λαμίν Γιαμάλ έδωσε το παρών στον πρώτο αγώνα Smackdown που διοργανώθηκε στη Βαρκελώνη, ενώ φωτογραφήθηκε με έναν θρύλο του WWE.
Ο πρώτος αγώνας Smackdown στη Βαρκελώνη έγινε το βράδυ της Παρασκευής (14/3) και έμεινε στην ιστορία. Ο Λαμίν Γιαμάλ έδωσε το παρών και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με πολύ γνωστά πρόσωπα του WWE.
Ο 17χρονος ήταν μαζί με τον Μπαλντέ και τον Φορτ, όταν τον εντοπίστηκε από την κάμερα του γηπέδου και πήρε το χειροκρότημα από τον κόσμο στο κλειστό στάδιο. Μάλιστα, ο νεαρός είχε μαζί του τη ζώνη του πρωταθλητή του WWE και έπειτα από τη λήξη πρωταγωνίστησε στα παρασκήνια.
Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Ποντένσε και ο διάλογος με τον Μεντιλίμπαρ (pics, vid)
LAMINE YAMAL IN THE CROWD FOR #Smackdown IS FUCKING INSANE 😂🔥 pic.twitter.com/bjLpHk58AN
— Wrestling Pics & Clips (@WrestleClips) March 14, 2025
Έπειτα από τη λήξη του αγώνα, ο πρωταθλητής Ευρώπης φωτογραφήθηκε με τον θρύλο του WWE, τον Triple H, αλλά και τον νικητή της βραδιάς, Randy Orton.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σίγουρα ήταν μια στιγμή που ο Γιαμάλ θα θυμάται, καθώς παρακολουθούσε από μικρός το συγκεκριμένο θεσμό, όπως έχει φανερώσει.