Λυτρωτής Αλεξίου και πρόκριση στα πέναλτι για την Ίντερ – Πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού η ιταλική ομάδα (vid)

Ο Χρήστος Αλεξίου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και η Ίντερ απέκλεισε την Μπάγερν στα πέναλτι, περνώντας στους «8» του Youth League - Πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά η ιταλική ομάδα

Η… γιγαντομαχία των «16» του Youth League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ ολοκληρώθηκε με έναν Έλληνα να κάνει και φέτος τη ζημιά στους Βαυαρούς!

Πέρσι ήταν το μυθικό 1-3 του Ολυμπιακού στο Μόναχο στα προημιτελικά. Φέτος, ο Χρήστος Αλεξίου των «νερατζούρι» ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και η Ίντερ απέκλεισε την Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Youth League. Τρία γκολ στη διοργάνωση έχει το προϊόν των ακαδημιών του Ατρόμητου!

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Σαλιού Νιάνγκ που (ήδη) τσεκάρει για του χρόνου η… μισή Euroleague (vid)

Αξίζει να σημειωθεί πως στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός, εφόσον αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ (1-2/4), θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τράμπζονσπορ – Ίντερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από