«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προκριθούν από τη League Phase πιθανότερο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ» (pic)

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προκριθούν από τη League Phase πιθανότερο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ» (pic)

Τις περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση από την League Phase σε Europa και Conference League συγκεντρώνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενώ ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα μείνει εκτός 24αδας.

Οι League Phase στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη αλλά τα αποτελέσματα των ομάδων έχουν βάλει τις βάσεις για την συνέχεια της πορείας τους.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη εκκίνηση, μεταξύ των ελληνικών ομάδων, με μία ήττα από την Λιόν και δύο νίκες επί των Μπράγκα και Μάλμε. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει «γευτεί» ακόμα την χαρά της νίκης με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μια ισοπαλία μετά την πρεμιέρα με την Μπάνια Λούκα και το παιχνίδι με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Η FootballRankings, σελίδα που επεξεργάζεται τους αριθμούς και τα αποτελέσματα των ομάδων δημοσίευσε τις προβλέψεις για την τελική κατάταξη στις τρεις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Πιο σίγουρη θεωρείται η πρόκριση του Ολυμπιακού που αναμένεται να τερματίσει 11ος ενώ διεκδικεί την είσοδο του στην οκτάδα με ποσοστό 38,3% των πιθανοτήτων.

Παράλληλα, «περασμένος» πρέπει να θεωρείται και ο Παναθηναϊκός που «δίνεται» στην 12η θέση της League Phase του Conference League με τις πιθανότητες των «πρασίνων» για την 8αδα να βρίσκονται στο 24,8%.

Τέλος, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την χειρότερη πορεία βάσει των προβλέψεων και θα τερματίσει στην 29η θέση του League Phase στο Europa League με μόλις ένα 32% να τον θέλει εντός 24αδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ