Τα φώτα σε Μάλμε και Τούμπα

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Έπειτα από το πέρας της 2ης αγωνιστική της League Phase του Europa League απόψε παίρνει την«σκυτάλη» η τρίτη πράξη της διοργάνωσης με τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν δύσκολες αποστολές κόντρα σε Μάλμε και Βικτόρια Πλζεν αντίστοιχα. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (19:45):

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στον αγώνα με επιπλέον πίεση, ή, αν προτιμάμε, με ένα μεγάλο «πρέπει». Όχι γιατί ο αντίπαλος είναι αδύναμος, το αντίθετο, αλλά γιατί δεν τον παίρνει για άλλη απώλεια. Ήδη έχει χάσει στην πρεμιέρα με 3-1 από τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, ματς που είχε ισοφαρίσει με τον Κωνσταντέλια στο 67’, αλλά δεν άντεξε στην πίεση, ενώ την περασμένη αγωνιστική του στράβωσε τελείως το ματς με την Στεάουα Βουκουρεστίου και έχασε 1-0. Δεν ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχτηκε γκολ στο 45+8’ και ενώ από το 56’ έπαιξε μεπαίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ολάρου. Ανέβασε στροφές, πίεσε, δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές, όμως όσο και να προσπάθησε, δεν βρήκε γκολ, έστω να μη χάσει. Και τώρα… τρέχει. Και προφανώς θέλει να πάρει το αποψινό ματς με τους Τσέχους που είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά όχι και φόβητρο. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πρέπει να κινούμαστε γρήγορα, να βρούμε τρόπο να αυξήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να χαλάσουμε την ισορροπία τους. Είμαστε έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, ερχόμαστε από καλή περίοδο δουλειάς, μετά από καλό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, θα πρέπει να έχουμε συναισθηματική υπομονή από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στοίχημα Europa League: Η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού και η τιτανομαχία στην Πόλη

ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (19:45):

Η Βικτόρια Πλζεν παραμένει κι εκείνη χωρίς νίκη στο Europa League, αλλά και χωρίς ήττα. Πήρε 3-3 στην πρεμιέρα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στη Γερμανία και έφερε 0-0 με τη Λουντογκόρετς στο σπίτι της. Θα μπορούσε να είχε πάρει αυτόν τον αγώνα, αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική, όμως, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μπλέξει περισσότερο, μιας και οι Βούλγαροι είχαν χαμένο πέναλτι στο 52’. Πάντως, και στην πρεμιέρα της το είχε παλέψει αρκετά το ματσάκι, επί γερμανικού εδάφους και κυνήγησε την τύχη της. Ισοφάρισε στο 41’ με τον Σουλτς, δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στάθηκε τυχερή στο τέλος. Πρώτα μείωσε με τον Αντού στο 86’ και ισοφάρισε στο 93’ με τον Γεμέλκα. Αναμφίβολα, δυνατό αποτέλεσμα, αρκεί να μπορούσε να του δώσει και συνέχεια. Πάντως, δεν το λες και εύκολο το πρόγραμμά της, μιας και παίζει, κατά σειρά, με Σοσιεδάδ, Ντιναμό Κιέβου,Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερλεχτ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δίνονται εκτός για τον αγώνα στην Τούμπα ο Ρικαρντίνιο (επιθετικός), ο Σλότσνικ (μεσοεπιθετικός) και ο Σικορά (εξτρέμ).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΟΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ)

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00):

Η Μάλμε πέρασε με 2-1 από την έδρα της Καραμπάγκ, σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’, αλλά ευτύχησε να ισοφαρίσει άμεσα, με τον Μποτέιμ στο 19’, ενώ ο ίδιος ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 47’. Άντεξε ως το τέλος, αν και η αντίπαλός της είχε ακυρωθέν γκολ (οφσάιντ) στο 59’. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχε δείξει πολύ κακό πρόσωπο και είχε χάσει μόνο με 2-0 από τη Ρέιντζερς, στη Σουηδία. Κοινώς, θα μπορούσε το βράδυ να είχε εξελιχθεί με ακόμη χειρότερο τρόπο, ένα βράδυ που ξεκίνησε στραβά από την αρχή, μιας και δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό! Την ίδια ώρα, στη Σουηδία, είναι ένα βήμα από το να πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Βέβαια, θα είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα αν είχε αποφύγει τις δύο διαδοχικές απώλειες βαθμών με Βαστέρας (1-1) και Βάρναμο (1-1). Δίνονται εκτός για το παιχνίδι Μάλμε – Ολυμπιακός ο Χακσαμπάνοβιτς (εξτρέμ), ο Χόλμκιστ Βέκια (εξτρέμ), ο Λεβίτσκι (μέσος), ο Μοϊσάντερ (κεντρικός αμυντικός) και ο Τίνερχολμ (δεξί μπακ).

Δείτε εδώ τις αποδόσεις για τον νικητή του Europa League

ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00):

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός για σχεδόν μία ώρα αγώνα απέναντι στην Μπράγκα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League και σάρωσε με 3-0. Τον κράτησε, βέβαια, όρθιο ο Τζολάκης, στο πρώτο ημίχρονο, με δύο σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά μπροστά έβγαλε (ίσως για πρώτη φορά φέτος) ωραία πράγματα. Πράγματα που θύμισαν, σε κάποιο βαθμό, κάτι από πέρσι. Ο Ελ Κααμπί πήρε το «όπλο» του και με δύο γκολ, στο 45’ και στο 59’ «οδήγησε» τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη νίκη τους για φέτος στην Ευρώπη, με τον Έζε να σκοράρει (στο 53’) το άλλο τέρμα της ομάδας του. Θυμίζουμε, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 2-0 από τη Λυών, στη Γαλλία, σε ματς που δεν είχε τόσο καλή εικόνα αλλά που θα μπορούσε να πάρει κάτι, αν είχε σταθεί λίγο πιο τυχερός. «Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας, να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν μπορέσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί τότε έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να νικήσουμε το παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν νομίζω ότι θα νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και μπορεί να υπολογίζει και πάλι τους Ρέτσο, Μαρτίνς και Γουίλιαν. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι δύο πρώτοι να ξεκινήσουν βασικοί.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουπρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από