Άρης: Κρίσιμη ημέρα για Φαμπιάνο

Άρης: Κρίσιμη ημέρα για Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και αν τα καταφέρει, θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (24/10) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε επίσης: Τσιμίκας: Η εμπιστοσύνη του Σλοτ και η εμφάνιση MVP μετά από 183 λεπτά στα… αστέρια

Στην αντίθετη περίπτωση η συμμετοχή του θα είναι αμφίβολη και αν δεν τα καταφέρει, ο Βέλεθ θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Μπράμπετς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα παραμείνει στην Αθήνα και μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (30/10) το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ