Πιτό: «Να τελειώσουμε τη δουλειά μας στη ρεβάνς στην Εσθονία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ19, Ρομέν Πιτό, μίλησε μετά τη νίκη επί της Κάλεβ Ταλίν (5-0) και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ξεκίνημα με το… δεξί για την Κ19 του Ολυμπιακού στο Youth League, που επικράτησε με 5-0 της Κάλεβ Ταλίν και επέστρεψε με… πάρτι στη διοργάνωση ως Πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ρομέν Πιτό, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συγκεντρωμένοι και πλέον θα πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά στην Εσθονία.

Διαβάστε επίσης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Μάλμε!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτό

«Ήταν μία πολύ καλή αρχή στην έδρα μας. Ήμασταν όσο πιο σοβαροί μπορούσαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά για την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Ήταν σημαντικό για εμάς να το πράξουμε αυτό από τώρα και να πάρουμε αυτό το σκορ για την πρόκριση.

Εκμεταλλευτήκαμε την πρώτη ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε για γκολ. Αυτό που θέλαμε ήταν να σκεφτούμε αυτόν τον αγώνα και όχι τη συνέχεια, μείναμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο στόχο μας και σημειώσαμε πολλά γκολ και να κάνουμε “θόρυβο”.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να τελειώσουμε τη δουλειά μας στη ρεβάνς στην Εσθονία και να συγκεντρωθούμε από εκεί και πέρα στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από