Κλόζε: «Ο Τζίμας δίνει και την καρδιά του στο γήπεδο, μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα»

Ο Μίροσλαβ Κλόζε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τζίμα, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της Νυρεμβέργης με αντίπαλο την Γκρόιτερ.

Η επικράτηση της Νυρεμβέργης επί της Γκρόιτερ Φιρτ με 4-0, την περασμένη Κυριακή (20/10), έφερε τη σφραγίδα του Στέφανου Τζίμα.

Ο 18χρονος σέντερ φορ που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι των Φράγκων και έφτασε τα τέσσερα, μετά από έξι συμμετοχές στην Bundesliga 2, έχοντας δώσει και μια ασίστ.

Μετά το ματς ο Μίροσλαβ Κλόζε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα άσο και υπογράμμισε πως περιμένει να δει ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτόν στο μέλλον.

«Μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα με την μπάλα. Είναι σε φόρμα, παίρνει χρόνο συμμετοχής και σκοράρει. Η δουλειά συνεχίζεται, αλλά ο Τζίμας δίνει την καρδιά του στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

«Μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστώ. Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο έντονο, αλλά τώρα νιώθω καλά», ανέφερε από την πλευρά του ο Τζίμας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από