Ολυμπιακός: Έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στο Youth League οι πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο Youth League κόντρα στην JK Tallina Kalev, με τον προπονητή της ομάδας Ρομέν Πιτό, να περιμένει από τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το πρώτο τους ματς στην Ευρώπη δίνουν οι Νέοι του Ολυμπιακού απέναντι στην JK Tallina Kalev, για την πρεμιέρα τους στη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπαίνουν στη «μάχη» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους την Τρίτη με προπόνηση στο Ρέντη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Ρομέν Πιτό, ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με την JK Tallina Kalev και αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Αλαφάκης, Έξαρχος, Φίλης, Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Καρκατσάλης, Κουράκλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Μιχαηλίδης, Παναγάκος, Παπακανέλλος, Πλειώνης, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Σιώζιος, Στάντζος, Τουφάκης, Γιουσούφ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας βλέπει το μέλλον: Ο 18χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Καρδίτσα και μία ιστορία από τη Ρόδο (vid)

Πιτό: «Να επιβάλουμε το παιχνίδι μας»

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, σε δήλωσή του για τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στο Domestic Champions Path του UEFA Youth League, έδωσε το στίγμα του τονίζοντας πως:

«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να υπάρχει η συναισθηματική διαχείριση του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της χρονιάς. Είναι στο χέρι μας να επιδείξουμε μεγάλη μαεστρία στην τακτική και τεχνική για να επιβάλουμε το παιχνίδι μας.

Θα πρέπει επίσης να μπορούμε να ασκούμε μεγάλη πίεση στον αντίπαλό μας για να τον αποτρέψουμε από το να τροφοδοτήσουν την επίθεσή τους, που θα είναι αποτελεσματική αν αποκτήσει ταχύτητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από