Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ ξανά μαζί σε φιλικό γεμάτο… θρύλους στη Νότια Κορέα (pic, vid)

Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ ξανά μαζί σε φιλικό γεμάτο… θρύλους στη Νότια Κορέα (pic, vid)

Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ αγωνίστηκαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαιρικών θρύλων στην Σεούλ.

Ριβάλντο και Γιάγια Τουρέ «γύρισαν» πίσω στον χρόνο, τότε που και οι δύο αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» μαζί με μερικούς ακόμα ποδοσφαιρικούς θρύλους προηγουμένων δεκαετιών εμφανίστηκαν στο Στάδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σεούλ το Σάββατο (19/10) μια πρόβα τζενεράλε του γηπέδου ενόψει του Nexon Icon Match που θα πραγματοποιηθεί στο στον ίδιο χώρο την Κυριακή (20/10).

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μπράμπετς είναι ο «βράχος» του Άρη (vids)

Έτσι, η  «FC Spear» και η «Shield United», δύο ομάδες φτιαγμένες εξ ολοκλήρου από άλλοτε θρύλους του αθλήματος, κατόχους «Χρυσής Μπάλας», πανευρωπαϊκούς αλλά και παγκόσμιους πρωταθλητές.

Η «FC Spear», όπως υποδηλώνει το όνομα (δόρυ), απαρτιζόταν ξεκάθαρα από μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές, ενώ με την Shield United συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους αμυντικούς και αμυντικούς χαφ των τελευταίων 20 ετών.

Με την φανέλα της ομάδας των επιθετικών αγωνίστηκαν οι: Ντρογκμπά, Εντέν Αζάρ, Κάρλος Τέβες, Αν Γιουνγκ Χουάν και Λι Τσουν-σου, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, Ντιέγκο Φορλάν , Μάικλ Όουεν, Μαρουάν Φελαϊνί, Φίγκο, Ριβάλντο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και οι πρώην τερματοφύλακες της Εθνικής Κορέας Κιμ Μπιουνγκ-τζι και Κιμ Γιονγκ-ντάε.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Τιερί Ανρί και βοηθός του ο Παρκ Τζι Σουνγκ.

Με την φανέλα της ομάδας των αμυντικών αγωνίστηκαν οι: Ρίο Φέρντιναντ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Τζον Άρνε Ρίσε, Αντίλσον, Κιμ Ναμ-ιλ, Παρκ Τζού-χο, Νέμανια Βίντιτς, Γιάγια Τουρέ, Κάρλες Πουγιόλ, Χαβιέρ Μασεράνο,  Λεονάρντο Μπονούτσι, Κλάρενς Σέεντορφ, Αντρέα Πίρλο, ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ Έντουιν βαν ντερ Σαρ και ο πρώην Κορεάτης τερματοφύλακας Λιμ Μιν-χιέοκ.

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Φάμπιο Καναβάρο και βοηθός του ο  Λι Γιανγκ Πίο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ