Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι της Σέφιλντ

Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι της Σέφιλντ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στον εκτός έδρας αγώνα με την Λίντς.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ και οι «λεπίδες θα τιμήσουν τη μνήμη του, όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα, στο εκτός έδρας ματς με τη Λιντς για την 10η αγωνιστική της Championship οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από το ματς, ενώ εκπρόσωποι και των δύο ομάδων θα καταθέσουν λουλούδια.

Διαβάστε επίσης: FIFA: Κάλεσε σε διάλογο ECA, FIFPRO και λίγκες για την «υπόθεση Ντιαρά»

«Απόψε στο Έλαντ Ρόουντ, θα τιμήσουμε τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κι οι δύο ομάδες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του. Εκπρόσωποι και των δύο συλλόγων θα καταθέσουν επίσης, λουλούδια ως φόρο τιμής», αναφέρει στην ανάρτησή της η ομάδα.

Ο Μπάλντοκ ήταν μέλος της Σέφιλντ από το 2017 έως το καλοκαίρι του 2023 όπου και έμεινε ελεύθερος. Με τις «λεπίδες» κατέγραψε 219 συμμετοχές, (83 από αυτές στην Premier League), πέτυχε 6 γκολ ενώ μοίρασε και 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει και την συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ