Μέσι: «Το τέλος της καριέρας μου είναι κοντά»

Ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε σε δηλώσεις ότι το «αντίο» στην καριέρα του είναι κοντά.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε δηλώσεις για το μέλλον του, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Marca» ότι το τέλος της καριέρας του πλησιάζει.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος σουπερ σταρ βραβεύθηκε από την ισπανική φυλλάδα ως ο κορυφαίος όλων των εποχών, ενώ πρόσθεσε πως πέτυχε κάθε όνειρο που είχε.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

Για την εθνική Αργεντινής: «Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Πρόσφατα ήμουν σε ένα κατάμεστο Monumental με την Αργεντινή, φωνάζοντας το όνομά μου και των συμπαικτών μου. Έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές με την Αργεντινή και είμαι ευγνώμων για τη στιγμή που ζω τώρα. Η αγάπη που έχω για αυτό το άθλημα είναι πολύ μεγάλη. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο μεγαλύτερο, δεν ήμουν εδώ για να αποσυρθώ. Είμαστε τυχεροί που κερδίσαμε περισσότερους τίτλους».

Για το Mundial το 2026: «Λοιπόν, όλα συμβαίνουν για έναν λόγο στη ζωή… Τώρα προσπαθώ απλώς να ζω μέρα με τη μέρα. Τώρα νιώθω πολύ καλά, όταν έρθει εκείνη η περίοδος θα δούμε. Δεν θέλω να πω τίποτα, απολαμβάνω τα πάντα μέρα με τη μέρα».

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο: «Δόξα τω Θεώ μπορώ να πω ότι πέτυχα κάθε όνειρο που είχα. Το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω κερδίσει τα πάντα για τον σύλλογο της ζωής μου τη Μπάρτσα, κέρδισα τίτλους και στην Παρί. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο».

Για το μέλλον του: «Το τέλος είναι κοντά και απολαμβάνω και εκτιμώ κάθε στιγμή όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Αργεντινή και η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Σήμερα βρίσκομαι και σε ένα μέρος που νιώθω πολύ χαρούμενος, ένα νέο στάδιο στη ζωή μου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από