Το εξωπραγματικό ποσό που κόστισε στον Μουρίνιο ο γάμος της κόρης του

Το εξωπραγματικό ποσό που κόστισε στον Μουρίνιο ο γάμος της κόρης του

Ο Special One έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Ηταν αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς στην Πορτογαλία. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντρεψε την πρωτότοκη θυγατέρα του Ματίλντε το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου στο οικογενειακό κτήμα στην περιοχή Αζεϊτάο, κοντά στη Σετούμπαλ.

Όσοι παραβρέθηκαν στο γάμο έχουν να πουν τα καλύτερα για την άψογη φιλοξενία του Special One και το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Μουρίνιο τα είχε οργανώσει όλα στην εντέλεια και δεν υπολόγισε χρήματα. Σύμφωνα με την εκπομπή «V+Fama» ο γάμος της Ματίλντε με τον Ντάνι Γκράχαμ κόστισε πέντε εκατ. ευρώ.

Ο παρουσιαστής Αντριάνο Σίλβα Μάρτινς διευκρίνισε πως όσοι καλεσμένοι ταξίδεψαν από το εξωτερικό δεν πλήρωσαν ούτε για τις πτήσεις, ούτε για τη διαμονή τους.

Ολες τις ημέρες που κράτησε το γλέντι, υπήρχαν δεκάδες σεκιούριτι στις πόρτες και στους δρόμους έτοιμοι να δράσουν για να διατηρήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα έλαβαν χώρα στο κτήμα του Μουρίνιο.

Να σημειωθεί πως μόνο από τις απολύσεις του ο πορτογάλος προπονητής έχει εισπράξει πάνω από 100 εκατ. ευρώ ενώ οι ετήσιες αποδοχές του από την τελευταία ομάδα του Φενέρμπαχτσε είναι 10,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ