Πογκμπά: «Είναι σαν να μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία»

Πογκμπά: «Είναι σαν να μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία»

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για τη μείωση της ποινής του τονίζοντας πως είναι σαν να του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση θα έχει ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος είδε την ποινή του για ντόπινγκ να μειώνεται και έτσι θα μπορεί να πατήσει ξανά γήπεδο από τον Μάρτιο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γάλλος μίλησε για όσα πέρασε το τελευταίο διάστημα, ενώ επισήμανε ότι αισθάνεται σαν να του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι δηλώσεις του Πολ Πογκμπά:

Για την απόφαση μείωσης της τιμωρίας του: «Αυτό ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν είχα κάνει κάτι λάθος, οπότε γιατί να με τιμωρήσουν με τετραετή αποκλεισμό; Μου δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψω νωρίτερα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο από καθετί άλλο».

Για την επιστροφή του: «Είναι σαν να μου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Μου επιστρέφεται κάτι που μου πήραν. Ο Μάρτιος πλησιάζει πολύ γρήγορα και ανυπομονώ να ξαναπαίξω».

Για το ενδεχόμενο να πάει στη Μαρσέιγ: «Γελάω με αυτό, διότι είναι μια ιστορία που ξεκίνησε από τον Εβρά, ο οποίος το ξεκίνησε για πλάκα. Έχω συμβόλαιο, οπότε δεν είμαι διαθέσιμος».

Για το ενδεχόμενο να παίξει στη Ligue 1: «Δεν το έχω σκεφτεί, αφού δεν έχω επιστρέψει ακόμα από την τιμωρία. Έχω συμβόλαιο, οπότε σκεφτόμουν απλώς το πότε θα μπορέσω να επιστρέψω αφήνοντας πίσω μου όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, δεν αρνούμαι προκαταβολικά το να παίξω στο γαλλικό πρωτάθλημα».

Για το αν είναι στόχος του να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας: «Ο στόχος μου είναι να ξαναβρώ την καλή φυσική μου κατάσταση, διότι έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο μου παιχνίδι. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μου, να επιστρέψω στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες για την εθνική, δεν είναι ότι θα επιστρέψει ο Πογκμπά και οι άλλοι θα κάνουν στην άκρη. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν πολύ καλά με τις ομάδες τους. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τον Ντεσάν, τον οποίο ευχαριστώ για την στήριξή του όλον αυτό τον καιρό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ