Με τα γκολ σε Βέλγιο και Γερμανία!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Άρωμα… Nations League έχει και το σημερινό (14/10) κουπόνι με τις ματσάρες Βέλγιο – Γαλλία και Γερμανία – Ολλανδία να τραβούν τα βλέμματα.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): «Τρελή» επιστροφή του Βελγίου στο Ολίμπικο της Ρώμης! Εδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα η ομάδα του Ντομενίκ Τεντέσκο και τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ιταλία. Παρόλο που από νωρίς βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη, δεν παράτησε ποτέ το ματς. Ευνοήθηκε και από το αριθμητικό πλεονέκτημα και μπόρεσε να σταθεί όρθια στη γειτονική χώρα. Εβγαλε αντίδραση το Βέλγιο και είναι σημαντικό, αν σκεφτούμε με ποιες απουσίες παρατάχθηκε κόντρα στην Ιταλία (Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Κουρτουά). «Η Ιταλία ξεκίνησε πολύ δυνατά και δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να αντιδράσει αφού προηγήθηκε τόσο νωρίς. Έδειξαν αυτοπεποίθηση, ακόμα περισσότερο μετά από αυτό το γκολ και δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο παιχνίδι μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Ακολουθούσαμε το πλάνο όταν είχαμε την μπάλα, αλλά υποφέραμε όταν δεν είχαμε την κατοχή», υπογράμμισε ο Τεντέσκο μετά και την ισοπαλία στο Ολίμπικο. 

Δες τι παίζει σήμερα

ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ (21:45): Σοβαρεύτηκε μετά την ισοφάριση και δεν κοίταξε ξανά πίσω της η Γαλλία. Με τους τρεις πόντους απέδρασε από τη Βουδαπέστη η αρμάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ, μιας και έκανε φύλλο και φτερό το Ισραήλ. Επιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης οι «Τρικολόρ» και μπορούσαν να σημειώσουν ακόμα περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Nations League. Η δουλειά έγινε για τη Γαλλία, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους. Στο -1 από την πρωτοπόρο Ιταλία η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και με μια δύσκολη αποστολή να την περιμένει στο Κινγκ Μπόντουιν. Εκεί που καλείται να τα βγάλει πέρα με το Βέλγιο.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ) 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Μόνη πρώτη στον όμιλό της η Γερμανία, μετά τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας απέναντι στη Βοσνία και την ισοπαλία των Ολλανδών στην Ουγγαρία. Δύο νίκες και μια ισοπαλία έως τώρα στο Nations League, αν πάρει το ντέρμπι με τους Ολλανδούς επί της ουσίας θα εξασφαλίσει την πρωτιά. Ο Ούνταβ της Στουτγκάρδης ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και δικαίωσε την επιλογή, καθώς με γκολ στο 30′ και στο 36′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Γερμανούς. Οι οποίοι είχαν για τα καλά τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Βοσνία μείωσε με τον Τζέκο στο 70′ σε 1-2 αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε. Δεν έχει προβλήματα απουσιών για το ματς του Μονάχου απέναντι στην Ολλανδία, sold out η Allianz Arena σε ένα ακόμα παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας.

Δες τις αποδόσεις για τον Νικητή της Euroleague

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (21:45): Έμεινε ζωντανή η Ολλανδία στην Ουγγαρία παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, έμεινε αήττητη στο Nations League έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Και πηγαίνει στο Μόναχο για το ντέρμπι απέναντι στη Γερμανία, θέλοντας νίκη που θα τη στείλει στην πρώτη θέση αν έρθει. Και μετά θα είναι όλα στο χέρι της για να παραμείνει εκεί. Προηγήθηκε η Ουγγαρία με τον Σάλαϊ στο 32′, κρατούσε μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμά της, αλλά στο 83′ ήταν ο Ντούμφρις αυτός που ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ για το τελικό 1-1. Με τους Ολλανδούς να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 79′ λόγω της αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Φαν Ντάικ.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ) 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από