Ο Έντερσον ψήφισε τον Βινίσιους για την Χρυσή Μπάλα αντί του Ρόδρι

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Έντερσον δεν ψήφισε τον συμπαίκτη του Ρόδρι για την Χρυσή Μπάλα αλλά τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Ανακοινώθηκε η λίστα των παικτών, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς, τη χρυσή μπάλα, και στην Ισπανία επιμένουν πως ο Βινίσιους Τζούνιορ θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού και μάλιστα έχει ήδη ενημερωθεί.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός κατέκτησε πριν λίγους μήνες το δεύτερό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη μεγάλη αυτή διάκριση, «κερδίζοντας» τον Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος εκτός από την κατάκτηση της Premier League αναδείχθηκε και MVP του EURO με την φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Η εξήγηση πίσω από τον έξαλλο πανηγυρισμό του Γιοβάνοβιτς στο γκολ του Μάνταλου

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ήδη έχει ξεσπάσει κόντρα στα αποδυτήρια της Σίτι για το θέμα αυτό, καθώς ο Βραζιλιάνος διεθνής τερματοφύλακας, Εντερσον, φέρεται να έχει ψηφίσει ως καλύτερο της χρονιάς τον συμπατριώτη του Βινίσιους και όχι τον Ισπανό συμπαίκτη του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η τελετή απονομής της χρυσής μπάλας 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου. Ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι θα ανακοινωθεί στο θέατρο Châtelet στο Παρίσι, στη διάρκεια της 68ης διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από