Τρεις ομάδες στο… κυνήγι του Σανέ

Τρεις ομάδες στο… κυνήγι του Σανέ

Το συμβόλαιο του Γερμανού εξτρέμ με την Μπάγερν ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ήδη έχει προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, η Μπάγερν έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Σανέ με μικρότερες απολαβές από εκείνες που είχε το προηγούμενο συμβόλαιό του, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να εξετάζει τις επιλογές του.

Μέσα σε αυτές ολοένα και περισσότερο σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Μόναχο διότι φέρεται να μην τον καλύπτει το συμβόλαιο που του δίνουν οι Βαυαροί.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία στον όμιλο της εθνικής μετά τη νίκη με την Ιρλανδία (pic)

Ήδη η Νιούκαστλ, η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη για να τον αποκτήσουν και θα δώσουν «μάχη» μεταξύ τους, προκειμένου αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Σανέ, μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τις συζητήσεις με την Μπάγερν να έχουν «παγώσει» προς το παρόν, ανοίγοντας χώρο για τους υποψήφιους μνηστήρες, να κάνουν τις κινήσεις τους για να πείσουν τον παίκτη να αφήσει την Βαυαρία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ