Ο Φέισα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση (pic)

Ο Φέισα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση (pic)

Στα 36 του χρόνια ο Λιούμπομιρ Φέισα ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Λιούμπομιρ Φέισα! Ο 36χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2011 έως το 2013, ανακοίνωσε σήμερα (9/10) την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα σε όλη την πορεία του.

«Περίμενα πολύ καιρό να κάνω αυτή τη δημοσίευση. Εξακολουθώ να είναι δύσκολο για μένα να πω αντίο στο ποδόσφαιρο όσον αφορά τον αγώνα που παίζεται, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω παρόλο που πάντα φεύγω. Δεν είναι εύκολο να πεις αντίο μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους, τους προέδρους, τους προπονητές με τους οποίους εξελίχθηκα και έμαθα, τους γιατρούς και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους ήταν χαρά να παίζω. Κατέληξα με 23 τίτλους, όχι άσχημα», είπε και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Η ζωή χωρίς τον Φαλ: Ο Ολυμπιακός διαγράφει την απουσία που του στοίχισε ένα πρωτάθλημα (vids)

«Ίσως θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα, ή ίσως όχι, υποτίθεται ότι θα ήταν όπως αποφάσισε ο Θεός και δεν θα άλλαζε τίποτα. Ούτε καν τα τραύματά μου, με έκαναν πιο δυνατό και με έκαναν πολεμιστή. Η δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία και η αγάπη με οδήγησαν να είμαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Χάιντουκ, Παρτιζάν, Ολυμπιακός, Αλ Αχλί και η αγαπημένη μου Μπενφίκα και η εθνική Σερβίας θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους μου συμπαίκτες, φίλους με τους οποίους μοιραστήκαμε νίκες και ήττες και κυρίως ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις πιο δύσκολες μέρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fejsa (@fejsa5)

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Στους Σέρβους, Έλληνες, Σαουδάραβες και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Πορτογάλους, το ποδόσφαιρο είχε μια ιδιαίτερη γοητεία για εσάς. Τα καλύτερα μου χρόνια στο ποδόσφαιρο ήταν μαζί σου. Ευχαριστώ επίσης τους συλλόγους που με ήθελαν, αλλά η ανώτερη δύναμη δεν το επέτρεψε. Ιδού το τέλος μιας αγωνιστικής καριέρας, αλλά και μια νέα αρχή στο ποδόσφαιρο, σε έναν άλλο ρόλο.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ